Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

 

Från totalentreprenad till löpande service

Dagens installationer består ofta av el-, tele- och datainstallationer integrerat i samma anläggning och vi utför alltifrån enklare serviceuppdrag till totalentreprenader.       Vår breda erfarenhet, i kombination med modern databaserad styrteknik, gör att vi idag är en viktig partner för många verksamheter i Skaraborg med omnejd. 

Våra tjänster riktar sig till såväl privatpersoner som industriella verksamheter. Våra duktiga elektriker utför alltifrån enklare serviceuppdrag till totalentreprenader.
Kontatka oss så hälper vi dig med just dina önskemål!


SERVICE

Förebyggande service och underhåll medför ökad trygghet och en optimerad ekonomi. Som innehavare av en el-anläggning är du också ansvarig för denna, även om du själv saknar nödvändiga kunskaper om volt, watt och ampere.

Samarbetar du med Provektor når du oss alltid via telefon.
Ordinarie telefon: 0511-24 000 eller 0510-426 000 (Efter 16.00 prova att ringa din kontaktperson.)
 PRIVAT

Vill du ha hjälp av en elektriker hemma?

Som privatperson kontaktar du din lokala Provektor filial. Dom känner till din omgivning och kan snabbt sätta sig in i dina önskemål och funderingar.  Idag kan du göra mycket för att energieffektivisera och spara pengar. Våra elektriker tänker energispar och levererar säkra, snygga elinstallationer. Vi kan till exempel hjälpa dig med elinstallationer vid om och tillbyggnad av ditt hus eller lägenhet, inkoppling av ny spishäll, flyttning av vägguttag. Kort sagt så är inget jobb för litet eller för stort för oss!

Elektriker Skaraborg

Att vi som installatör är medlem i EIO innebär extra trygghet för dig. Det betyder att du alltid kan räkna med rätt behörighet och erfarenhet för varje jobb. Vi kan även hjälpa dig att utföra EIO-elkontroll på din elanläggning. I korthet går det ut på att vi söker efter fel i elanläggningen som kan orsaka skada på personer och egendom. Vi lämnar vid en sådan kontroll tips och råd om hur du kan spara energi i din elanvändning samt lämnar prisförslag på att åtgärda felaktigheter som eventuellt upptäcks vid kontrollen.
Läs mer här!
 

Passa på att utnyttja ROT-avdraget.

Det ger dig en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden. Vi reglerar för ditt  ROT-avdrag. Helt enkelt så är priset du får på din faktura från oss redan ROT-avräknat och klart. 
 

Välkommen att kontakta oss!
DIN ELEKTRIKER OCH ELINSTALLATÖR I SKARABORG

SKARA - SKÖVDE - LIDKÖPING - GÖTENEFAKTA

  • Kvalitet: Certifierade enligt SS-EN ISO 9001
  • Miljö: Certifierade enligt SS-EN ISO 14001
  • Arbetsmiljö: Ceritifierade enligt OHSAS 18001
     

Produktblad - Elinstallation
 Produktblad - Elinstallation

 


REFERENSER